Trampen, fodtrin, børneleg og rungende fjernsyn - lyde som er en naturlig del af hverdagen, men som kan blive forstærket af gulvet. Med den rette gulvtype kan du reducere trin- og rumstøj i hjemmet uden at gå på kompromis med gulvets udseende.

 

Lyddæmpende korkgulve bidrager til en god akustik i rummet og egner sig til den moderne og travle hverdag med både bare tæer og trampende børnestøvler.

Wicanders - akustik korkgulve

 

Akustik korkgulv der forbedrer ergonomien

Korken er ikke bare god for miljøet. Den er også perfekt til dig og dine kære. Materialevalget og teknikken bag korkgulvet gør det blødere end mange andre gulvtyper, hvilket gør det affjedrende at gå på. Derfor er et korkgulv oplagt i rum, hvor belastningen af fødder og ben er stor.

 

Kork er et moderne isoleringsmateriale, som er i stand til at absorbere trin- og rumlyde og dermed forbedre akustikken i dit hjem. Derudover er korkgulvet meget slidstærkt og holdbart overfor de daglige aktiviteter i hverdagen – så du er sikret et smukt og behageligt gulv i mange år.

Fordele ved Wicanders korkgulve

 

Wicanders - Nem og hurtig montage

Wicanders korkgulve findes i mange smukke designs og kvaliteter, med teksturer inspireret af ædle træsorter. Her får du en flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

 

Vores Wicanders korkgulve er opbygget i alt fra 4 til 7 lag – men fælles for alle gulvene er den integrerede naturkork, som bidrager til lyddæmpning og giver den behagelige fornemmelse at gå på. Overfladen består af slidstærk vinyl, som gør det nemt at vedligeholde og rengøre. Her anbefaler vi Timberman Plejemidler til korkvinylgulve, som er særligt udviklet til Wicanders korkgulve. Derudover er Wicanders designet med det patenterede CorkLoc click-system, hvor gulvet lægges svømmende uden brug af lim. Korkgulvet er desuden velegnet til gulvvarme.

 

Alle Wicanders korkgulve er CE-mærket. CE-mærkningen er din sikkerhed for, at alle vores korkgulve er funktionsdygtige og fri for allergifremkaldende stoffer. Derudover er gulvene godkendt af flere anerkendte miljø- og indeklimamærker herunder EPD, Greenguard, Daskork og Green Tag.

 

 

Se Wicanders korkgulve    >

I tvivl om du skal vælge et korkgulv?

Er du usikker på, om et korkgulv er det rette valg for dig? Eller er du i tvivl om, hvilken type korkgulv der bedst lever op til din ønsker og behov?

 

Så kan du bestille vareprøver på vores korkgulve - som bestilles direkte på produktsiderne. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af, hvordan korkgulvet ser ud, hvordan det lyder, og hvordan det føles.

 

 

Bestil vareprøve på Wicanders korkgulve    >

Bliv den anden person, der går på Mars

 

Vidste du, at kork har adskillige fordele, som er essentielle for luft- og rumfart? Kork har en stor modstandsdygtighed over for høje temperaturer, stød og vibrationer, og disse fordele er også at finde i Wicanders korkgulve.

 

Anvendelsen af kork i rumfartsindustrien går helt tilbage til den første bemandende månelanding. Med kork har vi genskabt en tro kopi af Mars’ landskab i en 1:1 skala, hvor den tidligere astronaut Scott Kelly oplevede de utrolige egenskaber ved kork.

 

 

Lyddæmpende og affjedrende

 

Wicanders gulve er opbygget med naturkork, som kan reducere lydniveauet med op til 18 dB.

Lunt og behageligt at gå på

 

Korkens isolerende egenskaber bevirker, at gulvets overflade altid føles lun og behagelig at færdes på.

Bæredygtig kork

 

Kork er et bæredygtigt materiale, som høstes med håndkraft, så man ikke skader træerne. 

Nem at vedligeholde

 

 Almindelig rengøring med vand, sæbe og klud samt pleje efter behov holder gulvet stærkt og rengøringsvenligt.

Wicanders korkgulve

 

Find dit nye Wicanders korkgulv i Timbermans store udvalg af kvalitetsgulve.

 

 

Se Timbermans udvalg af korkgulve    >