Takket være den innovative overfladeteknologi Woodura kan gulvvirksomheden Timberman nu præsentere et ekstra slidstærkt plankegulv, Innoplank. Det nye gulv åbner muligheden for at lægge plankegulve i rum, hvor man normalt kun lægger vinyl eller fliser. Dermed udvider Timberman målgruppen for plankegulve og gør det tilgængeligt for endnu flere.

 

Det nyeste skud på stammen hos gulvvirksomheden Timberman er plankegulvet Innoplank, som er en helt ny type trægulv med særligt høj slidstyrke. Gulvet er dobbelt så hårdt som traditionelle parketgulve og kan derfor benyttes i både private hjem og offentlige miljøer, hvor gulvet typisk bliver udsat for mere slitage.
Det gælder blandt andet kontorer, hvor der ofte vil være meget aktivitet:

 

- Mange kan godt lide plankegulvets naturlige og æstetiske udtryk, men hidtil har de ikke haft mulighed for at lægge det i rum, hvor der er voldsom trafik. Her har de været henvist til vores allermest hårdføre gulvtyper som eksempelvis vinyl, siger Martin Mosegaard, der er salgskonsulent hos Timberman, og forsætter:

 

-Derfor har vi udviklet Innoplank, som er exceptionelt slidstærkt, hvilket betyder, at endnu flere vil kunne vælge vores plankegulve til, og at vi således dels åbner op for nye målgrupper og dels gør os mere konkurrencedygtige over for eksisterende kunder i forhold til plankegulve. Det gælder både virksomheder og børnefamilier, hvor gulvets holdbarhed og funktionalitet er vigtige parametre. 

 

DOBBELT SÅ HÅRDT SOM TRADITIONELLE PARKETGULVE

De slidstærke kvaliteter i Innoplank er skabt via den avancerede overfladeteknologi Woodura, som øger gulvets slidstyrke og holdbarhed og dermed mindsker risikoen for skader og udskiftning.

Overfladebehandlingen fungerer ved, at et tyndt lag træfinér presses ned i en HDF-plade sammen med en unik pulverblanding, der fremhæver og styrker finérens naturlige træstruktur. Herefter bliver overfladen behandlet med en ultramat powerlak, der øger gulvets levetid. Innoplank er derfor mere end dobbelt så hårdt som traditionelle parketgulve.

 

- Det er vigtigt, at vi kan tilbyde gulve, der passer til ethvert behov. Innoplank er et gulv, der både er robust og slidstærkt kombineret med træets eksklusive finish, siger Martin Mosegaard.

 

Det nye plankegulv er ligesom mange af Timbermans øvrige produkter udviklet med fokus på miljø og bæredygtighed. I selve produktionen har man prioriteret at udnytte råmaterialerne endnu bedre, idet der anvendes træfinér i stedet for massive træplanker, ligesom kernen i gulvet består af natur- og genbrugsmaterialer.

 

- Hos Timberman er vi stolte af at kunne præsentere endnu et miljøvenligt alternativ. Det er vigtigt for os, at vi udnytter naturens ressourcer bedre, og gør det muligt at producere mere ud af det enkelte træ, hvilket vi kan med Innoplank, slutter han.

 

FAKTA OM INNOPLANK:

  • Særligt slidstærkt med innovativ overfladeteknologi
  • Lavet af natur- og genbrugsmaterialer
  • Positivt aftryk på klimaet
  • Non-PVC
  • Kan genlakeres uden slibning
  • Kliksystem
  • Kan lægges på store flader på op til 225 kvadratmeter
  • To varianter af sortering og bredde: Accent og Prime