Timberman ejes idag 100 % af producent og leverandør af Wicanders korkgulve, firma Amorim Group i Portugal, som er verdens største udbyder af korkprodukter.

GULVE MED STIL

For de fleste er køb af et nyt gulv et spørgsmål om en investering i et langvarigt forbrugsgode, og man har en forventning om, at det skal kunne holde i 20-25 år. Derfor er det ikke prisen alene, der bør være den afgørende faktor for det endelige valg, men nærmere spørgsmålet om kvaliteten er - "value for money".

Her spiller Timberman som gulvleverandør en væsentlig rolle. Vi anbefaler til enhver tid et Timberman Trægulv eller et Wicanders Korkgulv, som vel at mærke ikke er de billigste på markedet, men som allerede gennem rigtig mange år har vist sig at være det bedste valg - altså, bedre i længden. Alternativt ar vi introduceret en ny linje af smarte vinylgulve under navnet Novego.

KVALITET OG SIKKERHED

Når du køber et Timberman, Wicanders eller Novego gulv, er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt i en høj kvalitet. Alle vore gulve er gennemtestet, flotte og nemme at lægge. Hvis både produkt og det færdige resultat er helt i top - ja så opstår den kvalitet, der automatisk udløser stor tilfredshed.

Vælger du et Timberman eller Wicanders gulv, har du samtidig en sikkerhed for, at du kan få professionel vejledning i forbindelse med gulvvalg, lægning og efterfølgende pleje. Vi sørger nemlig for, at du får en total gulvløsning, der er - bedre i længden.

GULV OG GRØNNE SKOVE

Hos Timberman har vi en god samvittighed. Alle vore gulve stammer fra lovligt skovet træ. Det indebærer, at der er producenter og lande, vi ikke kan handle med, og enkelte træsorter, som vi ikke leverer - men det er prisen for ansvarlighed.


Vores brede sortiment af indendørs trægulve er alle CE-mærket efter EN14342.

INSPIRATION OG INFORMATION

Timberman.dk er et godt sted at søge information og rådgivning. Her finder du alle Timberman, Wicanders og Novego produkter.


Gå på opdagelse her på vores website og se de mange muligheder eller alternativt besøg en af vores forhandlere

FARVER OG BILLEDER

Bemærk, at forskellige computere/grafikkort/skærme kan vise farver forskelligt. Du kan derfor ikke altid være 100% sikker på, at eksempelvis en brun nuance er den nøjagtigt samme farve på skærmen som på varen. Specielt er dette gældende for lyse farver. En meget lys gylden farve kan f.eks. se næsten hvid ud på nogle computere.

 

Hvis du vil være helt sikker på varens udseende inden du bestiller, anbefaler vi, at du besøger en af vore forhandlere med udstilling. 
Din nærmeste forhandler findes her

Kontakt os